VOETREFLEXOLOGIE

Reflexologie is een oude kunst, een wetenschap en een genezende therapie. Ze werd onlangs herontdekt en is enorm populair omdat er behoefte bestaat aan alternatieve manieren om te ontspannen, pijn te verlichten en te helpen bij uiteenlopende ziekten. Soms is het leven zo hectisch, dat je jezelf maar al te snel verwaarloost.
Toch is jouw belangrijkste relatie de relatie met jezelf. Alleen door jezelf te begrijpen en te vertrouwen om naar jezelf te luisteren en te communiceren kun je een relatie hebben met anderen.

 

Voetreflexologie kan jou hierbij helpen. Door een behandeling te ondergaan laat je zien hoe belangrijk je bent voor jezelf en dat je het waard bent om verzorgd te worden. Graag laat ik je het gevoel van ontspanning, het verlichten van pijn en het totaal bezig zijn met jezelf, ervaren tijdens mijn voetzoolmassage. Het is zeker de moeite waard om het eens te ervaren.

 

Ook te combineren met een chakra healing die voorafgaand aan de voetzoolreflexbehandeling gegeven kan worden. Het is rustgevend, vredig en fijn en kan zeer effectief zijn want er ontstaat al gauw een ontspanning. Zo’n chakra healing is niet alleen voor volwassenen doeltreffend maar zeker ook voor peuters, pubers en jongvolwassenen.

Praktijk Hella

klik op logo = volgende pagina